duminică, 25 octombrie 2009

pentru tata........


La multi ani tata....iti multumesc astazi pentru acesti 20 de ani in care mi-ai oferit toata dragostea ta, ai avut grija de mine si de mama in cele mai grele momente din viata noastra. Ai fost alaturi de mine cand am facut primii pasi din viata, ai avut grija sa nu cad si mi-ai dat curajul sa merg mai departe fara sa imi fie frica de obstacolele care mi se asterneau in drum, cand am ras, ai zambit alaturi de mine, cand am plans, pe obrazul tau au curs lacrimi de durere pentru ca copilul tau suferea.

Iti multumesc ca de 21 de ani esti cel mai bun sot din lume, esti alaturi de mama la bine si la greu si fiecare clipa o petreceti impreuna, va iubesc din suflet.

iti spun cu toata dragostea si din toata inima

La multi ani

Te iubesc tata

efect 30

A aparut un nou serial la Prima TV. Este un serial total diferit de ceea ce au scos romanii pana acum insa(parerea mea) seamana izbitor de bine cu "Totul despre sex" ("Sex and the City"). Astazi a fost difuzat episodul pilot. Un serial pentru femei, fiecare femeie care isi urmeaza cariera, sau dimpotriva isi doreste o familie, se poate identifica perfect cu una dintre protagonistele serialului.

Cu toate ca acesta vizeaza dupa cum spune titlul femeile de 30 de ani, cred ca acest serial poate fi savurat cu o mare placere de femeile intre 20 si 40 de ani.

Serialul este difuzat duminica de la ora 22:00

Vizionare placuta...